Welkom op TheTeamAnalyzer

Welkom op theteamanalyzer website van JGM serious eXperiences. Via deze website kun je je aanmelden om theteamanalyzer te gebruiken voor het observeren en analyseren van teamgedrag van teams in jouw escaperoom. Alle Westerse escaperooms zijn geschikt om een teamanalyse uit te voeren met theteamanalyzer tool. Met name voor de zakelijke markt is dit interessant. We zien dat de zakelijke markt steeds meer interesse toont om escaperooms en andere serious games in te zetten voor teambewustwording en teamontwikkeling. Theteanalyzer biedt jou een perfecte manier om dit aan je zakelijke klanten aan te bieden!

Wat doet theteamanalyzer?

Aan de hand van de teamanalyzer vult de observant, die sowieso al meekijkt om voortgang te observeren en tips te geven, ook een analysemodel in. Naderhand wordt er een teamrapportage opgesteld en zou je deze aan het team mee kunnen geven of kan je deze teamrapportage gebruiken als input voor een latere reflectie of training. De observant wordt dus eigenlijk een video-analist, een functie die in het sporten en met name het voetbal ook steeds belangrijker wordt. Hiermee vergroot je de waarde van de persoon die sowieso al meekijkt en krijgt het team ook nog eens een waardevolle teamrapportage met inzichten over hun gedrag en functioneren in de escaperoom, waarbij een vertaalslag gemaakt wordt naar de praktijk. Aan de andere kant vergroot deze teamrapportage ook de waarde van de escaperoom en kun jij als escaperoomhouder hiervoor meer voor je escaperoom vragen dan bij particuliere klanten.

Maak van jouw escaperoom een serious game!

Met the teamanalyzer vult de video-analist een analysemodel in met 48 variabelen op de vaardigheden samenwerken, communiceren en leiderschap. Wat volgt is een teamrapportage met voorkeursstijlen van het natuurlijk gedrag dat het team vertoond heeft. Hierdoor kan jouw escaperoom als serious game worden ingezet voor de lokale zakelijke markt. The teamanalyzer meet 48 variabelen en brengt middels een teamrapportage de voorkeursstijlen van het team in kaart op het gebied van samenwerken, communiceren en leiderschap.

Wat levert het jouw escaperoom op

  • Extra verdienmodel
  • Spelbegeleider voegt extra waarde toe (omdat hij tijdens het meekijken het analysemodel in kan vullen)
  • Impact maken bij teams

Interesse?

Stuur een mailtje naar info@jgm-serious-experiences.nl, zodat wij een account voor je kunnen creëren. Daarna kun je met een vijftal gratis credits kijken hoe het werkt en of het je bevalt. Meer informatie bel of mail ons.

Al een account? Log in

E-mail:
Wachtwoord:

Wachtwoord vergeten